AKSARAY / MERKEZ - Yeşiltepe Cumhuriyet Ortaokulu

Şbt

8. sınıf öğrencilerimizle Aksaray Bilim Merkezi ve sınav ile öğrenci alan okul ziyaretleri gerçekleştirildi.

Şbt

İlimizde yapılan okullar arası Masa Tenisi Turnuvasında okulumuz il 4.sü olmuştur. Hatice ARSLAN ve Özge Nur BİLGE isimli öğrenncilerimizden oluşan masa tenisi takımımızı ve Beden Eğitimi öğretmenimiz Hazni AKIN'ı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Şbt

Okulumuz öğrencileri ve öğretmenlerinin katılımı ile 3. Geleneksel Sucuk Festivali gerçekleşmiştir. Etkinlikte emeği olan herkese teşekkür ederiz.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın 104.yıldönümü kapsamında okulumuz öğretmen ve öğencilerinin hazırladığı kutlama programı gerçekleştirildi. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda yapılan etkinliklerle coşkuyla kutlandı. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Aksaray İl Milli Eğitim Müdürlüğü ARGE Birimi tarafından hazırlanıp yürütülmekte olan Erasmus+ Programı Okul Eğitimi Akreditasyonu Öğrenci Grup Hareketliliği kapsamında 6 öğrencimiz ve 3 öğretmenimiz  19-25 Mart 2023 tarihinde Avusturya'nın Viyana şehrinde proje faaliyetlerine katıldı.

Mrt

Kültür Edebiyat Kulübü Topluma hizmet çalışmaları kapsamında okulumuzda başlattığımız yardım kampanyası kapsamında okulumuza getirilen yardım malzemelerini AFAD yetkili kişilere teslim edildi.

Mrt

"Bir Öğrenci Bir Fidan" Projesi kapsamında okulumuzda fidan dikimi yapıldı. Öğrencilerimizde ağaç ve ormanları koruma duyarlılığını geliştirmek, yeşil alanlara sahip çıkmak amacıyla okul bahçemizin çeşitli alanlarına fidanlar dikildi. Öğrenci ve personelimize bu güzel ve anlamlı çalışmadan ötürü teşekkür eder, geleceğimize nefes veren ağaçların sayısının artmasını temenni ederiz.

Ara

15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü etkinlikleri kapsamında,okulumuz öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan gazetemize ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Ara

"Özgürlüğünden vazgeçen kimse, insanlık hak ve görevlerinden vazgeçmiş demektir."   "10 Aralık İnsan Hakları ve Demokrasi günü" münasebetiyle okulumuzda kutlama programı hazırlandı. Programda "İnsan" ve "Hakları" vurgusu yapılarak günün anlam ve önemi ile ilgili konuşmanın yapılmasının ardından "İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi", "İnsan Hakları ve Demokrasi" için söylenmiş sözler; "İnsan Hakları", "İnsan Hakları Uğruna"," İyilik" ve " İnsan" adlı şiirler okundu.  Programın hazırlanmasında emeği geçen Türkçe öğretmenimiz  Şevket YURDAER'e ve öğrencilerimize teşekkür eder, İnsanlık adına hakların korunduğu güzel bir dünya dileriz.

Ekm

Türkiye Cumhuriyeti´nin 99. kuruluş yıl dönümü okulumuzda yapılan törenle kutlandı. Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ağu

Uluslararası ortaklı Temassız Oynuyoruz, Sağlığımızı Koruyoruz eTwinning  projemiz ile Ulusal Kalite Etiketi  almaya hak kazandık.

Proje danışmanımız İngilizce Öğretmenimiz Zeynep Ermiş ve öğrencilerini tebrik ederiz.