AKSARAY / MERKEZ - Yeşiltepe Cumhuriyet Ortaokulu

Yeşiltepe Cumhuriyet Ortaokulu

YEŞİLTEPE KASABASI FATİH MAHALLESİ MERKEZ AKSARAY
Vizyon
Kurumumuz; tüm birimlerinde güven ortamını oluşturmuş, Atatürk İlke ve İnkılâpları ile Milli Eğitimin Temel Amaçları doğrultusunda çağdaş, ilerici, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirip uluslar arası standartlar doğrultusunda eğitim-öğretim vererek öncelikle ülkemizin hızlı bir bütünleşme süreci yaşadığı Avrupa Birliği’ne üye olan ülkelerin önde gelen başarılı eğitim kurumları arasında yer almak
Misyon
Bizler; yenilikçi yönetimimiz ve eğitim-öğretim branşlarında uzmanlaşmış kadromuz ile beraber anasınıfından 8. sınıfa kadar bütünlük taşıyan yeni eğitim programına yer vererek öğrencilerimizin entelektüel ve insanî niteliklerini geliştirerek, Türkiye ve dünya için kendilerine güvenen, ahlâklı, lider nitelikli ve sorumluluk sahibi öğrencileri üst öğrenim kurumlarına hazırlayarak iyi birer vatandaş olmaları için varız.
İl merkezine ulaşım kasaba belediye servisi ile sağlanmaktadır
Yerleşim Yeri
Yeşiltepe Kasabası 2000´in üzerinde nüfusa sahip olan ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalı bir yerleşim birimidir.
İl merkezine olan uzaklık 30 km´dir